Cube67 - Applikasjonsløsninger og industriområder | Murrelektronik

Applikasjonsløsninger

Industriområder

Vi har over 100 forskjellige moduler - finn den beste løsningen for deg

Fieldbussystemet Cube67 gir maksimal fleksibilitet for installasjonskonsepter. Takket være det store utvalget av forskjellige moduler, kan du finne og implementere den optimale løsningen for din applikasjon, innenfor et bredt spekter av bransjer og sektorer. Disse eksemplene viser hvordan det kan se ut i praksis ...

Montering og håndteringsteknologi    Verktøymaskiner    Lager og logistikk   Bilindustri    Robotindustri    Næringsmiddelindustri    Emballasjeindustri    Treforedlingsindustri

Cube67 i montering og håndteringsteknologi

Med sin fleksibilitet og kompakthet er Cube67-systemet perfekt for plassbegrensede applikasjoner innen montering og håndteringsteknologi. Modulene plasseres i umiddelbar nærhet av prosessen. De multifunksjonelle portene og det høye antallet kanaler (opptil 32 I/O-er per modul) gjør dem optimale for å oppfylle kravene i denne bransjen. Systemkabelen reduserer kablingen. I tillegg til å integrere forskjellige digitale, analoge og IO-Link sensorer og aktuatorer, integrerer også Cube67-systemet ventilterminaler i installasjonen på en økonomisk og effektiv måte. “Machine Option Management” (MOM) senker omstartstider etter verktøyskift eller ved konvertering av maskiner og installasjoner.

Cube67 i verktøymaskiner

De robuste, helstøpte Cube67-modulene og deres systemkomponenter kan tåle å utsettes for oljer og smøremidler. De sørger for at installasjonen har lang levetid. Ventiler med et høyt effektbehov på opptil 2 A kan også styres uten problemer. Omfattende diagnostikk sikrer maksimal produktivitet.

Cube67 innen lager og logistikk

Terminalbokser er ikke nødvendig på grunn av fleksibelt moduloppsett og multifunksjonelle konfigurerbare porter på I/O-modulene. Dette reduserer installasjonsarbeidet. Den integrerte IO-kontrollen gjør det mulig å igangkjøre deler av systemet. Maskindeler kan demonteres hvis de skal transporteres, og kan raskt settes sammen og tas i bruk etter installasjon. Funksjonsmoduler med et RS485- og IO-Link-grensesnitt forenkler bruken av RFID-sensorer og andre komplekse sensorer. Dette muliggjør nettverksbasert automasjon i logistikkapplikasjoner.

Cube67 i bilindustrien

I bilproduksjon er verdiskapning tett knyttet til å minimere nedetider for maskiner og installasjoner. Cube67-systemet muliggjør korte installasjonstider gjennom M12-porter, “Machine Option Management” (MOM) og den automatiserte adresseringsfunksjonen. Cube67 diagnostisk gateway kan overføre omfattende diagnosedata via enhver nettleser, som også kan overføres til mange analyseapplikasjoner i skyen via OPC-UA.

Cube67 i robotindustrien

Takket være “Machine Option Management” (MOM), kan verktøyendring gjøres veldig raskt. Dette minimerer nedetid og øker produksjonen. Systemkabelen er vridningsfast og krever svært lite plass. Den kompakte utformingen av de støt- og vibrasjonssikre Cube67-modulene gjør dem til det riktige valget i robotapplikasjoner.

Cube67 i næringsmiddelindustrien

De robuste IP69K Cube67-modulene med hygienisk utforming er velegnet for installasjoner i næringsmiddelindustrien. Kostbare koblingsbokser og komplekse installasjoner er ikke lenger nødvendige. En enkelt Cube67-systemkabel reduserer kostbar parallell kabling av individuelle kabler.

Mer om Cube67 for næringsmiddelindustri

Cube67 i emballasjeindustri

"Bytt ut protokollen, ikke systemet" - gjør installasjoner og maskiner egnet for bruk over hele verden. Cube67-systemet behandler signaler med funksjonsmoduler (teller, logikk) direkte ut i feltet, noe som forkorter responstiden. Drivere (MOVIMOT®) styres av systemet på en økonomisk og enkel måte.

Cube67 i treforedlingsindustrien

Innen treforedling er fleksible og effektive løsninger viktig. Med Cube67-systemet sine mange forskjellige moduler kan man finne løsninger for selv de mest utfordrende applikasjoner. Dette kan betydelig redusere planleggings- og installasjonsarbeid.

Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...