Murrelektronik står for kvalitet - over hele verden | Murrelektronik

Produksjon
og kvalitet

Garantert kvalitet

I alle våre produksjonsanlegg over hele verden bruker vi de samme produksjonsprosessene og -linjene. Dette resulterer i en jevn og nøyaktig kvalitet for Murrelektronik-produkter, uansett hvor i verden du kjøper dem. Vår globale forsyningskjedestyring sørger for tilgjengelighet på tvers av alle våre produksjons- og logistikkanlegg, på over 32.000 m² over hele verden, slik at du får delene du trenger når du trenger dem.

Produksjon og logistikk

Vi er stolte av våre raske leveringstider til våre kunder. For å få dette til å skje, stoler vi på et globalt produksjonsnettverk med fem lokasjoner i sentrale deler av verden. Lokal produksjon forsikrer at produkter er tilgjengelige når du trenger dem. Lær mer om hvert av anleggene sine kompetanseområder ved å klikke på en av lokasjonene nedenfor.

Kompetansesenter for feltbussystemer – Oppenweiler, Tyskland

På vårt produksjonsanlegg i Oppenweiler, som ligger ved siden av vår utviklingsavdeling - ligger vår avanserte produksjonslinje for fieldbussystemer. Produksjonsprosessene er like moderne som de ferdige produktene. Med industri 4.0, sporbarhet av produkter og prosesser og produksjon basert på samarbeid mellom mennesker og maskiner, dekkes hele spekteret av moderne automasjon i dette området.

Kjerneprodukter: IP20 og IP67 fieldbussmoduler

Omvisning i fieldbussproduksjonen

ISO 9001 sertifikat

Kompetansesenter for kontakter – Stollberg, Tyskland

I Murrelektronik-fabrikken i Erz-fjellene dreier alt seg om kabler og kontakter. Her utvikles og produseres mer enn 30.000 forskjellige varianter - på kortest mulig tid med betegnelsen MEX (Murrelektronik Express). De produseres i korte passeringer med høyeste prioritet, skreddersydd direkte til våre kunders behov.

Kjerneprodukter: M8 og M12 kabler og kontakter, ventilkabler og -kontakter, M12 kraftkabler og M23 motorkabler

Omvisning i kabelproduksjonen

ISO 9001 certificate

Kompetansesenter for strømforsyninger – Stod, Tsjekkia

Den tsjekkiske fabrikken er den største av Murrelektronik-anleggene når det gjelder overflateareal. De fleste av våre strømforsyninger og passive distribusjonsmoduler produseres her. I tillegg til det avanserte produksjonsanlegget, er fabrikken også et utviklings- og designsenter for transformatorer.

Kjerneprodukter: Transformatorer, strømforsyninger, MICO, grensesnitteknologi, skjermingsteknologi, kontakter

Omvisning i transformatorproduksjonen

ISO 9001 certificate

Kompetansesenter – Shanghai, Kina

En fabrikk ble åpnet i Shanghai for å få raskere leveringstider for våre asiatiske kunder. Det er også et kompetansesenter for transformatorer til det asiatiske markedet. Produktene som er utviklet og produsert her, brukes til å raskt tilfredsstille etterspørselen på det lokale markedet.

Kjerneprodukter: Transformatorer, M8 og M12 kontakter, ventilplugger, strømforsyninger

Kompetansesenter for USA-kontakter – USA

I fabrikken vår i Atlanta i Georgia, produseres mer enn 10.000 forskjellige kabler og kontakter for markedet i USA, Canada og Mexico. Markedsspesifikke kabler og kontakter både produseres og utvikles her. På denne måten kan vi oppfylle kundenes krav til korte leveringstider og fokusere på markedsspesifikke krav.

Kjerneprodukter: M8 og M12 kabler og kontakter, USA-kontakter

Logistikksenter – Oppenweiler, Tyskland

Vårt mål er å sikre rask produktlevering til våre kunder over hele verden. For å gjøre dette stoler vi på et globalt logistikknettverk med lokasjoner i USA, Europa og Asia. Global styring av forsyningskjeden sørger for velfungerende prosesser på våre logistikklokasjoner over hele verden, som muliggjør korte avstander og rask leveringstid.

Det største logistikksenteret er lokalisert ved hovedkvarteret til Murrelektronik i Oppenweiler, Tyskland. Det helautomatiske varehussystemet har plass til mer enn 45.000 containere og en permanent lagerbeholdning på over 1 000 000 artikler fra våre strømforsyninger-, grensesnitt, I/O-systemer etc. Fra denne basen kan korteste leveringstid garanteres for våre kunder over hele verden.

Testsenter

Murrelektronik har sitt eget testsenter med EMC-laboratorium, som er involvert i utviklingen av nye produkter på et veldig tidlig stadium. Vi kan dermed garantere førsteklasses utvikling og produksjonskvalitet:

  • konsekvent testede og akkrediterte produkter
  • ingen bruk av helsefarlige materialer
  • samsvar med miljøvennlige produksjonskrav (REACH, RoHS, China-RoHS, Conflict Minerals…)

Utover å være en nøkkelfunksjon for Murrelektronik, tilbyr testsenteret også tjenester til andre virksomheter.

EMC-enheten (elektromagnetisk testing) er for dette formålet akkreditert av DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH). Imidlertid kan andre produkttester også utføres relatert til elektrisk sikkerhet, type, materiale, tetthet, resistens og miljø, alle sammen i forbindelse med profesjonell personlig rådgivning på et veldig tidlig prosjektstadium. Dette reduserer oppfølgingskostnadene for konstruksjon og redesign og får produkter raskere til markedet.

Oppenweiler(DE)
Stollberg(DE)
Stod(CZ)
Shanghai(CHN)
Atlanta(USA)
Logistikksenter
Testsenter

Vårt løfte

Vi streber etter å ha en “feilfri” produksjon. Vi investerer kontinuerlig i maskiner, anlegg og kvalitetskontroller for kontinuerlig å forbedre tekniske prosesser.

Våre produkter av høy kvalitet er et resultat av involvering av leverandører, tidstestede prosesser og kontinuerlige forbedringer.

Alle våre anlegg er DIN ISO-sertifiserte og revideres regelmessig.

Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...