Filosofi og misjon | Murrelektronik

Filosofi
og misjon

Vårt veiledende prinsipp

Det som driver oss er spørsmålet om hvordan automasjon av maskiner og systemer kan
være enklere, raskere og mer økonomisk. Vi gir kundene våre tilpassede løsninger for alt
fra enkeltkomponenter til skapfrie systeminstallasjoner.

  • Fjern styreskapet - strømforsyning direkte på maskinen!

    Vi flytter komponenter fra styreskapet ut i felt. Ved å gjøre dette blir installasjoner mer fleksible, kostnadseffektive og brukervennlige. Dette øker din konkurranseevne og er et viktig skritt mot å gjøre seg klar til den industrielle revolusjonen 4.0.

  • Pluggkontakter – hvorfor bruke noe annet?

    Våre støpte kontakter, ventilplugger og distribusjonsmoduler, reduserer installasjonstiden med opptil 40% og sørger for feilfrie, pålitelige tilkoblinger.

  • Maksimal systemtilgjengelighet

    Forebyggende og LED-diagnostikk gir en rekke verdifull informasjon. Kombiner dette med våre produkter av høyeste kvalitet for å sikre maksimal oppetid i enhver installasjon. Investeringen vil raskt gi avkastning slik at du forblir konkurransedyktig i dagens marked.

Kundefokusert

Vi lytter til kundene våre. De vet nøyaktig hvor utfordringene og problemene ligger innenfor deres felt. For å finne de beste løsningene stoler de på erfarne partnere som Murrelektronik.

Vi har tillit gjennom hele bransjen. I mer enn 40 år har vi jobbet med kunder fra et bredt spekter av ulike bransjer. Å utvikle og implementere skreddersydde automasjonsløsninger er det vi gjør best.

Når vi kombinerer våre kunders ekspertkunnskap med vår tverrfaglige kunnskap, finner vi den beste løsningen for deres maskiner og systemer. Alt bygget med velprøvde produkter fra Murrelektronik.

Stay connected

Hos Murrelektronik strever vi etter å etablere langsiktige forbindelser, ikke bare teknisk, men også med våre kunder, medarbeidere og leverandører. Det er denne typen forbindelser som definerer forretningsetikken vår og retningen som skal følges.

Å levere utover våre kunders forventninger er sentralt hos Murrelektronik. Hvordan kan vi gjøre fasilitetene deres bedre? Mer lønnsomt? Langvarige?

Vi setter pris på erfaringene og ideene våre ansatte bringer til vårt globale team. Deres tilbakemeldinger og bidrag er en viktig del av vår kontinuerlige vekst og suksess.

Vi verdsetter også forholdet vi har med leverandørene våre. De holder Murrelektronik-maskinen i gang og hjelper oss med å vokse.

 

Mer informasjon

Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...