Desentralisert automasjon uten kontrollskap | Murrelektronik

Desentralisert automasjon - "Zero cabinet"

Vario-X

Book tid nå!

Nøkkelen til digital transformasjon

I en verden av automasjon, er alle stener vendt. Stort sett alt har vært undersøkt. Målet er klart: digital planlegging, enklere og raskere installasjon og igangkjøring, kostnadseffektivitet og bærekraft. 

Murrelektronik støtter deg på veien, med desentral automatisering i et modulært system.

Enkel og intelligent. Spesialbygget etter behov.
Fremtidssikker hele veien.

Last ned Vario-X flyer her (PDF)

"Zero cabinet" automasjonssystem

Desentralt i produksjonen, modulær, kombinasjon av teknologier, mer energieffektiv i drift, reduserer og simplifiserer kompleksiteten og finner smarte løsninger. 

Med Vario-X oppnår du 100 prosent desentralisert automatisering, helt uten et kontrollskap.

Vario-X er en fleksibel og skalerbar automatiseringsplattform med maksimal åpenhet og ytelse på alle nivåer og alle grensnitt. 

Fremtiden for automatisering er uten kontrollskap.

Vario-X modul vist fra siden
Portrett av Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automasjon

Vario-X er en fleksibel og skalerbar automatiseringsplattform med maksimal åpenhet og ytelse på alle nivåer og alle grensesnitt. Fordi fremtiden for automatisering er uten et kontrollskap og uten lufttrykk, men i stedet er koblet til nettverk med kontakter og omkostning effektivt.

Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation at Murrelektronik

Smart og enkel

Vario-X er en modulær automatiserings Platform som gir en skreddersydd løsning til kunden. Den er utviklet og konstruert i følge kundens individuelle krav og flytter alle automasjons komponentene ut i produksjonen hvor de skal i bruk. Systemet består av:

Vario-X sett oppe fra, med forklaring av komponentene

Med sømløs integrasjon av desentrale servodrev, er pålitelig spennings-, signal- og datastyring direkte i feltet sikret. Dette betyr at alle automatiseringsfunksjoner kan implementeres helt desentralt uten et kontrollskap for første gang. De kraftige husene med IP67-beskyttelse plasseres ganske enkelt side om side på en solid monteringsplate med integrerte maskinkonstruksjons profiler. På denne måten kan hele stasjonen enkelt festes til alle vanlige profilsystemer uten ekstra beskyttelse, til og med tåle en trinnbelastning på de monterte enhetene. 

Positive bivirkninger i forhold til energieffektivitet og plassbehov: Dersom kontrollskapet blir overflødig, kreves det mindre plass i produksjonen, som kan brukes til verdiskapende produksjonssystemer, for eksempel roboter.

Vario-X sammenlignet med et konvensjonelt kontrollskap
Digital Twin

Digital Tvilling for Planlegning, Installasjon, Operasjon og Service

Vario-X er ikke kun monteringsplate, kontroller, kabler m.m.. Anlegg som er automatisert med Vario-X har en digital tvilling fra starten. Et bevegelig 1:1 bilde av anlegget, som inneholder alle funksjonene og parameterne til det ferdige system, allerede vist i starten av prosjektfasen. 

Book en tid allerede nå!

Hvis du ønsker å lage en avtale om å se Vario-X, så vennligst fyll ut denne formularen, og vi kontakter deg for i forhold til et møte.

Skriv inn resultatet av beregningsoppgaven ovenfor.
captcha
* Obligatorisk felt
Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...