Digital Transformasjon | Murrelektronik

Det avgjørende skrittet mot en fremtidssikker industri

Det er kun mulig med digitalisering på et desentralt nivå

Sånn fungerer digitaliseringen

"Digitalisering, transformasjon, det skal vi, det burde vi, det går absolutt ikke uten" høres fra alle kanter. Bilprodusenter utvikler seg i økende grad til softwareselskaber, hele valutaer er representert i nuller og enere. Hva betyr det egentlig for produksjonsindustrien, for automasjonsindustrien? Kommer vi til å kjenne igjen organisasjonen vår om til år?

I lys av tidenes endringer, tør vi ikke å spå fremtiden. Men det vi allerede kan si med sikkerhet nå er: Uten desentralisering blir veien til digitalisering lang. Desentralisering er det avgjørende skritt mot digitalisering, og dermed blir transformasjonen i automasjonsindustrien en suksess. Vi går til og med så langt som å gjøre ting mye enklere og redusere kompleksiteten.

Omfattende portefølje

Hvorfor er vi så sikre på dette? Det er fordi vi har satset på digitalisering i mange år. Som spesialist på systemløsninger har vi utviklet hardware (Field bus moduler, switcher, strømforsyninger, IO-Link, kabler og kontakter) for den digitale transformasjonen, og vi har en solid softwarebakgrunn gjør at vi kan lage en digital tvilling. Derfor har vi muligheten til å forene den fysiske verden med den digitale i en omfattende automatiseringsportefølje. Vi utfordrer automatiseringens natur hver dag, også utvikler vi og skyver den videre, og hjelper våre kunders digitale transformasjon. 

Desentralisering i DNAet vårt

Vi drar godt nytte av vårt DNA: vår åpenhet for teknologi og interfaces. Vi støtter alle interfaces og protokoller, vi er åpne for kommende nye standarder og teknologier og driver utviklingen av dem i relevante komiteer og konsortier. Vår IO-Link-portefølje er et bevis på dette, og det samme er vårt Vario-X automasjonssystem.

Desentralisering i DNAet vårt

Sofistikerte produkter og løsninger

Hos Murrelektronik går løsninger og produkter hånd i hånd. Et produkt blir først en løsning når det er intelligent integrert i et system. Derfor har vi utviklet produktene våre basert på kundenes utfordringer. Drevet av dette har vi en omfattende portefølje for å drive transformasjonen til desentralisering for våre kunder. Sterke problemløsningsevner – fra en enkelt kilde. Vi vil gjerne presentere noen av høydepunktene på dette tidspunkt:

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Produksjonsindustrien og maskinbyggere har fire store utfordringer: Digital transformasjon, ønske om bedre designet og utviklet produkter, behov for bedre produksjons- og installasjonseffektivitet og bærekraft. Desentralisert automasjonsteknologi hjelper med å løse alle utfordringer!

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Den Digitale Tvilling

Murrelektroniks kunnskap om den digitale tvilling plasserer deg på første rekke – i midten i stedet for å bare være der. Det digitale 1:1-billde har alle funksjoner og parameter av den originale maskinen eller system. For eksempel kjører den samme kontrollmodell på den virtuelle modell som på den ekte maskinen. Systemet kan plasseres i produksjonshallen ved hjelp av Virtual Reality.

Den digitale tvilling har en viktig rolle i forhold til tilstandsovervåking og forebyggende vedlikehold. Bruken av kunstig intelligens i kombinasjon med den digitale tvilling blir enklere og enklere: Hvis data innleses i relevante software- og analyseverktøy, kan anomalier fanges i prosessen og målinger til eventuelle korrigeringer kan gjøres tidligere. Langsiktet dataanalyse gir deg også muligheten for å bestemme energieffektiviteten for en konfigurasjon, imens simulering av forskjellige prosessendringer kan gi informasjon om mulige besparelser.

Digitale Tvilling
Kortere igangkjøring og konfigurasjon – via en App

Betjening via apps, stemmestyrt assistanse og bevegelseskontroll er blitt uunnværlig i hverdagen takket være smartphones og smartwatches. Så hvorfor skal maskiner ikke også styres og igangsettes så lett via en app?? Et effektivt instrument til forkorting av igangsettingstiden og gjøre jobben for installasjon av maskinen en hel del lettere. Parameterisering i stedet for programmering er mottoet. Ved denne metoden forblir firmaene i stand til å agere effektivt til tross for mangel på kvalifisert arbeidskraft.

System og
Konsept Installasjon

Som installasjonsspesialist hvet Murrelektronik hvordan man utnytter et enormt besparelsespotensiale. Unngå installasjonsfeil ved å gjennomtenke hele systemet før installasjonen settes i gang. Vi ser derfor veien til digital transformasjon som en tandem av desentralisering og et effektivt installasjonskonsept utviklet til det samlet automasjonssystem.

Book en tid nå!

Vil du hellere snakke med mennesker enn med en digital tvilling? Det vil vi faktisk også helst. Så vennligst fyll ut formularen.

Skriv inn resultatet av beregningsoppgaven ovenfor.
captcha
* Obligatorisk felt
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...