Next Level Solutions | Murrelektronik

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Last ned brosjyren

Teknologier endres, vi endrer oss. Noen ganger raskt, noen ganger sakte, men kontinuerlig. Den digitale transformasjonen er her og har allerede påvirket mennesker over hele kloden. Det har åpnet opp mange muligheter og har også medført nye utfordringer.

Når det gjelder teknologioverganger, har Murrelektronik alltid vært en tankeleder. Vi har vært der fra begynnelsen da nye trender etablerte seg som standarder. Vår tilnærming er drevet av et enkelt spørsmål: Hvordan kan kundene våre dra nytte av disse nye teknologiene?

Den nyeste teknologiovergangen drevet av fem hovedaspekter:

Implementering av IO-Link

IO-Link er den eneste internasjonale standarden som kobler sensorer og aktuator uavhengig av feltbussprotokoll. Utviklingen av denne velprøvde tilkoblingsteknologien er et viktig skritt til å erstatte enkle sensorer og aktuatorer med smarte enheter.

 

Last ned white paper

Tingenes internett

For Murrelektronik er tingenes internett ganske enkelt en ny måte å overføre data fra smarte enheter til skyen. Denne prosessen er uavhengig av styreenheten og er nødvendig for å overføre data til et system på høyere nivå.

 

Last ned white paper

Bytt fra feltbuss til industrielt Ethernet

...representerer skiftet fra tradisjonelle, lukkede bussystemer til åpne, Ethernet-baserte systemer. PROFINET-standarden muliggjør høy ytelse, enestående funksjonalitet og enkel service med minimal montering.

 

Last ned white paper

Sikkerhet

Inntil nå har det vært nødvendig med en ekstra styreenhet for å utforme et sikkerhetssystem i maskinen eller systemet. Den ble brukt til å koble sikkerhetssensorene til styresystemet og slå av aktuatorene på en pålitelig måte, uavhengig av alle andre enheter.

 

Last ned white paper

Mekatroniske elementer

Innen elektrisk installasjon av maskiner og anlegg går trenden i retning modulær utforming. Vi støtter denne trenden og tilbyr produsentuavhengige og systemuavhengige ferdigmonterte, forhåndskonfigurerte maskinelementer. Du kan integrere disse i automasjonskonseptet ditt som standardkomponenter. Dette muliggjør forenklet utforming og reduserer antall individuelle komponenter i maskinene og systemene dine.

 

Last ned white paper

Be om et møte og la ekspertene gi deg råd

Vi er her for å støtte deg med store og små prosjekter; fra lagerbeholdningen til etablering av omfattende tekniske og økonomiske konsepter, og til og med definering av tilgjengelige materialer. Når du implementerer den optimale løsningen, vil vi støtte deg med tekniske planer, digital kataloginformasjon og med igangkjøring. Vi er også alltid bare en telefon unna, selv for kundeservice når produktene er levert og innebygd i systemet. Vi har over 40 års verdifull bransjeerfaring, og det er derfor vi vil kunne hjelpe deg til neste nivå!

 

 KONTAKTFORESPØRSEL

Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...