IO-Link | Murrelektronik

Langvarig partnerskap ❤️

Den riktige partner til dine IO-Link prosjekter

Enkel installasjon med IO-Link

Med IO-Link blir det enkelt å integrere smarte enheter i installasjonskonseptet. Vårt nye drømme-team som består av IO-Link mastere, hubs og analoge konvertere går nå enda et steg videre. De gjør det lett å få adgang til data og evaluere den, da de skaper gjennomsiktighet fra enhetsnivået og hele veien opp til skyen. Ytterligere er teamet nesten umulig å utkonkurrere innenfor fleksibilitet, brukervennlighet og yteevne. 

Systemet vårt er et universelt installasjonssystem som er ideelt for de som skal til å begynne digitaliseringen, og samtidig er et framtidssikret IIoT-konsept. Det er akkurat det du trenger, når du trenger det. 

Møt det nye systemet:

IO-Link er fremtiden – men hva er IO-Link egentlig?

Lær alt om mastere, devices og hubs på en enkel måte i 10 korte videoer. Se selv hvor enkelt det er å installere og bruke et IO-Link-system. 

Se nå!

IO-Link Portefølje

IO-Link Enheter

Alt fra strømmforsyninger til signallys og analoge konvertere, vi tilbyr et bredt spekter av enheter med innebygget IO-Link grensesnitt. For å gjøre installasjoner og monetering enkelt, se her:

Tilkoblingsteknologi

Som en leverandør av maskininstallasjonskomponenter tilbyr vi mer enn  75.000 forskjellige kabler med kontakter som allerede er montert, til signal, data og strøm - det største utvalget på markedet. IO-Link tilkoblinger bruker en av de tre følgende kontakttyper: 

Portret Wolfgang Wiedemann, Director Appllication Sales Consulting

IO-Link kommunikasjonsstandaren gjør maskiner mer effektive, fleksible og økonomiske. Murrelektronik danner strukturen for datatransmission.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Hva gjør Murrelektronik til den ideelle partner?

Murrelektronik er ekspert i implementering av skreddersyedde installasjonskonsepter til dine applikasjoner. Vi sikrer en holistisk tilgang til automasjon. Vi analyserer system/maskinstrukturen din, samtidig som vi holder øye med antall og plasseringen på det indput- og outputpunkter hvor sensorer, aktuatorer og smarte enheter er integrert. 

Vi har troen på at automasjonsteknologi blir helt desentralt i fremtiden. På dette grunnlag fokuserer vi på å desentralisere automasjonen. Vi har vert medlem av et IO-Link samarbeid siden 2008, og begge parter i dette samarbeide er fremtidsfokusert og co-designere av platformen. Med andre ord - vi er eksperter i å få det beste ut av IO-Link standaren og å gjøre den forståelig for våre kunder. 

Vi snakker dit språk!

Se med dine egne øyne!

Kontakt oss for neste skritt mot en fremtidssikret produksjonsprosess. Når du bruker IO-Link, snakker vi samme språk!

Skriv inn resultatet av beregningsoppgaven ovenfor.
captcha
* Obligatorisk felt
Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...