MVK Fusion feltbussmodul | Murrelektronik

MVK Fusion

Murrelektronik sin feltbussmodul MVK Fusion gir mulighet til å standardisere modulære prosesser, og baner vei for en enkeltmodulstrategi.

PROFINET / PROFIsafe-modulen forener tre grunnleggende funksjoner innen installasjonsteknologi:

  • Digitale standardsensorer og aktuatorer
  • Digitale sikkerhetssensorer og aktuatorer
  • IO-Link

Denne kombinasjonen er ny og innovativ. Det gjør det mulig å realisere unike og banebrytende automasjonskonsepter. Installasjonen blir enklere og raskere.

MVK Fusion forenkler komplekse konfigurasjoner fordi de kan fullstendig gjennomføres med programmeringsverktøy i sikkerhetskontrollsystemet. Programvareutviklere og ingeniører trenger ikke lenger inngående kunnskap om andre produsenters verktøy og manualer.

MVK Fusion gjør det mulig å ha færre feltbussmoduler per enhet. Noen applikasjoner krever kun en enkelt modul. Dette åpner opp for nye muligheter for mange automasjonsapplikasjoner.

Én modul med ekstrem rekkevidde

Det som gjør MVK Fusion feltbussmodul unik, er dens variasjon. Den kombinerer tre grunnleggende funksjoner: vanlige digitale sensorer og aktuatorer, sikkerhetssensorer og aktuatorer og IO-Link. MVK Fusion forenkler installasjonen ved å minimere antall moduler som kreves.

Fleksibilitet innen sikkerhetsapplikasjoner

MVK Fusion integrerer alle sikkerhetsaspekter i en modul: med tre sikre tokanals innganger, en sikker utgangsport med to sikre utganger og en klasse B IO-Link-port med sikker avstengning. MVK Fusion lar deg oppnå høye sikkerhetsstandarder som beskytter både menneske og maskin.

Sikkerhetskonfigurasjon med ett museklikk

MVK Fusion gjør konfigurering av sikkerhetssensorer og aktuatorer ekstremt enkelt: velg sikkerhetsfunksjonen i styresystemets programmeringsverktøy, og med noen få museklikk konfigureres det, uten behov for ekstra produsentspesifikk programvare.

Høy ytelse

MVK Fusion er utmerket for applikasjoner med høy effekt når pålitelighet er strengt nødvendig. MVK Fusion er velegnet for Conformance Class C (IRT), Shared Device og Netload Class III -applikasjoner.

Et bredt spekter av bruksområder og omfattende diagnostikk

  • Robust metallhus, ekstremt motstandsdyktig mot sveisegnister
  • Integrert webserver som lagrer feil
  • Praktisk dreiebryter for å angi sikkerhetsadresser
  • Valgfri kjøleribbe tilgjengelig for ekstreme temperaturer
  • Kan brukes i høyder opp til 3000 meter
  • Omfattende diagnostikk oppdager feil raskt

Med vår MVK Fusion feltbussmodul gjør vi fremskritt i standardisering av modulære prosesser for brukerne. Dette gjør det mulig å realisere nye og banebrytende konsepter for automasjonsindustrien.

Michael Greiner, Senior Product Manager

Last ned brosjyren

Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...