Connectivity Heroes | Murrelektronik

Tilkoblingsplugger

Automatiseringens helter

I nettverksbasert produksjon fungerer ingenting uten tilkoblinger. Deres ytelser er essensielle om digitaliseringen skal lykkes. Derfor er verdenen av automatisering bare så god som dens tilkobling. De samler alt sammen. De tillater signaler, data og strøm å strømme. De sikrer problemfri og sikker drift og feilfri installasjon.

For Murrelektronik er tilkoblingsplugger ekte Connectivity Heroes!

Superhelter har alle en spesiell kraft. Det samme gjelder for våre Connectivity Heroes. Noen tar seg av data, andre signaler, og enda noen tar seg av strøm. Våre tilkoblingsplugger er ekte helter som tilbyr maksimal variasjon, topp kvalitet og hver eneste en er 100% testet!

 

SIGNAL

Vi har ferdigmonterte M8- og M12-tilkoblingsplugger, samt ventilkontakter tilgjengelig i et bredt utvalg av kabellengder. LED og beskyttelseskretser er ofte integrert. Praktisk tilbehør som adaptere, T-koblinger og momentnøkkel (for å sikre tette forbindelser), utgjør viktige tillegg til denne produktserien.

Til nettbutikk

DATA

Tilslutningsteknologi til installasjon av fieldbusløsninger er tilgjengelig i variantene M8, M12 og RJ45. Kablerne er meget fleksible og har full 360° avskjerming, så dataoverføringen ikke påvirkes av elektromagnetiske forstyrrelser.

Til nettbutikk

STRØM

De sørger for optimal tilførsel av energi til maskiner og systemer. M12 Power er ekstremt kompakt og kraftfull. De standariserte MQ15 tilkoblingene, muliggjør hurtig montering av motorer.

Til nettbutikk

Beviste
helter

Vi tester våre ferdigmonterte tilkoblingsplugger grundig før de sendes til våre kunder. Vi utfører elektriske tester, inkludert høyspenningstest, feilkoblingstest og kortslutningstester. Vi evaluerer også funksjonaliteten og gjennomfører en siste visuell inspeksjon. Dette sikrer at våre kunder alltid mottar førsteklasses tilkoblinger.

Vi er også svært bevisste på kvalitet, både før og under produksjonen. Vi starter med en grundig kvalitetskontroll av innkommende varer, der vi har definert mange testkriterier. Deretter gjennomfører vi også en siste produksjonsinspeksjon før varene forlater våre lokaler. Dette gir oss, og våre kunder trygghet i vissheten om at Murrelektronik sine tilkoblinger fungerer - 100%! Bare en helt som er testet, kan være en Connectivity Hero.

Book et møte nå!

Er forbindelser like viktige for deg som de er for oss? Da bør vi ta en prat. Fyll ut skjemaet for å komme i gang.

Skriv inn resultatet av beregningsoppgaven ovenfor.
captcha
* Obligatorisk felt
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...