Sosialt engasjement | Murrelektronik

Sosialt engasjement

Familiebånd

Som et familieeid selskap er Murrelektronik bevisst over sitt ansvar, ikke bare overfor våre medarbeidere, men også overfor samfunnene der vi har filialer og fabrikker over hele verden. Vårt sosiale engasjement styres av følgende prinsipper:

Murrelektronik...

... ser mot fremtiden

Unge mennesker er vår fremtid. Vi promoterer aktivt en balansert livsstil ved å støtte deres praksis- og lærlingplasser med både sportslige og kulturelle aktiviteter.

... er dynamisk

Målrettethet, ambisjon og entusiasme garanterer suksess. Vi fremmer disse verdiene gjennom skoleprosjekter, frivillig arbeid, sportslige og kulturelle arrangementer.

... er sosialt bevisste

Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor. Vi støtter et bredt spekter av sosiale prosjekter som gir hjelp og støtte, og som gir mennesker en sjanse til å nyte livet igjen.

... er regionale og internasjonale

Våre fabrikker og filialer er viktige arbeidsgivere og sponsorer i deres lokalsamfunn. Vi er en aktiv støttespiller for lokale veldedige organisasjoner og initiativer.

... er en pålitelig partner

Vi fokuserer på langsiktige prosjekter. Vårt mål er å gi klubber, forretningspartnere og prosjekter en grad av sikkerhet med vår finansiering. På denne måten fremmer vi bærekraftig utvikling.

Murrelektronik er en langsiktig sponsor av:

Casa do Zezinho i Saõ Paulo

Siden grunnleggelsen på 1990-tallet har vi støttet Casa do Zezinho i Saõ Paulo. Huset er et tilfluktssted for 1500 brasilianske barn som ellers ville levd i fattigdom. Det gir barna en utdannelse og hjelper dem med å oppdage og utvikle ferdigheter og potensial.

HC Oppenweiler/Backnang og TV Oppenweiler 1911 e.V.

Vi har vært hovedsponsor for HC Oppenweiler / Backnang og TV Oppenweiler 1911 e.V. håndballag siden 1982. De er den største idrettsklubben i byen hvor vi har vårt hovedkontor, og de spiller en viktig rolle i lokalbefolkningenes liv, hvorav mange er våre medarbeidere.

Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...