Multi-norm strømforsyninger | Murrelektronik

En løsning som passer for alle

Multi-norm strømforsyninger

En styrekretsløsning for hele verden

Kravene til styringskretser kan variere sterkt hvis maskiner og systemer er utformet for å fungere i forskjellige regioner rundt om i verden. Bedrifter som eksporterer et stort antall maskiner til internasjonale markeder, må lage ulike konsepter for strømforsyninger til styreskap. Avhengig av markedet, må de...

  • Bruke forskjellige produkter
  • Ha forskjellige kablingskonsepter og/eller
  • Bruke forskjellige metoder for å sikre nettspenningen
  • Ha kunnskap om mange ulike internasjonale standarder og spesifikasjoner.

Levering til internasjonale markeder gjør hverdagens installasjoner vanskelig:

Ulike land har forskjellige krav, det kan være forskjeller i de anvendte måleenhetene, noen ganger er IEC-standarder relevante, andre ganger UL-standarder. Å finne ut av disse tingene koster tid og penger. Ulike produkter må godkjennes, testes for kompatibilitet, konstrueres i systemet og være tilgjengelige på lageret. Alle som er involvert i å installere styringskretser, må være kjent med de forskjellige normene og kravene. Å ha de riktige delene tilgjengelig i de riktige markedene kan være en stor logistisk utfordring.

Løsningen til utfordringen:

Multi-norm strømforsyningskonsepter. Et konsept som kan benyttes som standard i alle maskiner og systemer over hele verden - uansett hvor de befinner seg!

Murrelektronik sin produktportefølje har mange løsninger for multi-norm strømforsyningskonsepter. Våre produkter følger en ensartet utforming og har godkjenningene og sertifiseringene som trengs. Løsningene er utviklet og testet for å fungere perfekt sammen. Våre løsninger oppfyller internasjonale standarder, slik at maskinen eller systemet ditt kan brukes hvor som helst i verden.

Fordeler med et multi-norm strømforsyningskonsept fra Murrelektronik:

  • Reduserer antall forskjellige nødvendige produkter
  • Medarbeidere trenger bare å være kjent med ett system, i stedet for mange
  • Reduserer konstruksjonstiden
  • NEC klasse 2-kretser reduserer godkjenningstiden og styringskretsene til et minimum
  • Alt i alt: man kan optimalisere materialkostnad og installasjonstid
Små maskiner med lavt strømforbruk

Mico Pro® og den integrerte 1-fasede strømforsyningen: Mico Pro®-moduler med NEC klasse 2-utganger, beskytter kretser opp til maks 100 VA. Alt som er tilkoblet til denne kretsen trenger ikke UL-godkjenning på grunn av NEC klasse 2-sertifisering. Ved å bruke Mico Pro® strømovervåking med integrert strømforsyning, reduseres antallet påkrevde UL-sertifiseringer.

Større maskiner med større strømforbruk

Kombinasjon av en 3-fase Emparro 40A strømforsyning med Mico Pro®: Mico Pro strømovervåkingsmoduler beskytter I/O-moduler tilkoblet en M12 strømtilkobling, som er montert på maskinen.

Last ned white paper og EPLAN-diagram

Fyll ut skjemaet for å få tilgang til nedlastingsområdet.

 
Skriv inn resultatet av beregningsoppgaven ovenfor.
captcha
* Obligatorisk felt
Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...