Strømforsyninger på maskinen | Murrelektronik

Fjern styreskapet – strømforsyning direkte på maskinen!

Flytt strømforsyningen fra styreskapet over til maskinen

Strøm direkte på maskinen

Vi fokuserer på desentralisert installasjon. Vårt slagord er ’fjern styreskapet’, og vi hjelper kundene våre med å flytte komponenter fra styreskapet over til maskinen. Dette konseptet gjør applikasjoner mer gjennomsiktige, brukervennlige og kostnadseffektive

Øker ditt konkurransefortrinn

Inntil nå har strømforsyninger til maskiner og applikasjoner nesten utelukkende befunnet seg i styreskapet. Men ikke nå lenger! Hos Murrelektronik vil vi vise deg hvordan det er mulig å flytte strømforsyningen din ut til maskinen. Med strøm direkte på maskinen får du fordelen av å ha strømforsyningen rett ved siden av lasten.

Fordelene er åpenbare: Bruk mindre styreskap, eller ikke noe skap i det hele tatt! Konverter spenningen rett ved siden av lasten for å redusere strømtap, energikostnader og minske kabling. IP67 betyr at den tåler alle kravene til maskinen.

Florian Holzmann, produktsjef for strømforsyninger og buffersystemer

Emparro67 Hybrid

En ny dimensjon av desentralisert strømforsyning

Denne strømforsyningen har alle de utrolige funksjonene som den originale Emparro67, men med ekstra innovative funksjoner som kretsbeskyttelse og IO-Link. Fortsatt like robust som vår originale strømforsyning på maskinen, har Emparro67 Hybrid også integrert overvåking, som beskytter applikasjoner mot overbelastning og øker kjøretiden. Enheten er også utstyrt med IO-Link som gir enda flere kommunikasjons- og diagnostikkfunksjoner.

Emparro67

Den originale strømforsyningen direkte på maskinen

Den innovative Emparro67 er en strømforsyning som kan plasseres direkte på maskinen, fordi den er helstøpt med IP67-beskyttelse. Emparro67-serien med strømforsyninger er spesielt utformet for bruk utenfor styreskapet: de tåler ekstreme omgivelsesforhold og er utformet for å installeres direkte på applikasjonen ved siden av lasten. Hvis man ønsker å redusere strømtap og til og med gjøre styreskapet mindre, er dette sortimentet av strømforsyninger den rette løsningen.

Last ned mer informasjon her:

Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...