Safety - Funksjonell sikkerhetsteknologi | Murrelektronik
Murrelektronik Optimaler Schutz für Mensch und Maschine

Sikkerhetsteknologi

Sikkerhetsløsninger fra Murrelektronik

Optimal beskyttelse for menneske og maskin

Sikkerhet er høyeste prioritet i automasjonsindustrien. Desentraliserte sikkerhetskonstruksjoner fra Murrelektronik gjør det mulig å oppnå høye sikkerhetskategorier for hele systemet.

Murrelektronik tilbyr et bredt utvalg av alternativer, alle med et utmerket forhold mellom pris og ytelse, for å oppfylle kravene til din applikasjon.

  • Når det er nødvendig må strømmen til modulutgangene slås av og berørte maskinmoduler må slås av på en sikker måte. Sikre installasjoner, som inkluderer passivt sikre feltbussmoduler og pålitelige sikkerhetsreléer, kan implementeres. Med feltbussmodulene kan velprøvde og kjente standardprodukter brukes, noe som gjør det enkelt å komme i gang.
  • Med MVK Metall Safety, MVK Fusion og Cube20S, tilbyr Murrelektronik avanserte sikkerhetsløsninger. Disse produktene lar deg oppnå sikre innganger og utganger, når de brukes sammen med en sikker styring (F-PLC eller CNC). Bruk av PROFINET / PROFIsafe eller PROFIBUS / PROFIsafe feltbussprotokoll, garanterer pålitelig overføring av sikkerhetsrelevante data. Dette oppnår også EN ISO 13849-1 sikkerhetskategorier. Omfattende innebygde diagnostiske alternativer hjelper deg med å forenkle den daglige driften.

Du kan bruke et bredt utvalg av sikkerhetsinnretninger, inkludert lysbarrierer, lysgitter, tohåndsstyring, E-STOP og nullstillingsknapper, sikkerhetsventiler, laserskannere, sikkerhetsbarrieresystemer og mer, i Murrelektronik sine installasjonskonsepter.

Med Murrelektronik sitt sikkerhetsutstyr overføres signalene som er nødvendige for sikker drift av maskiner og systemer, på en effektiv og økonomisk måte.

Michael Greiner, sikkerhetsekspert i Murrelektronik

Løsninger med sikkerhetsprodukter fra Murrelektronik

Allsidige sikkerhetsreléer

MIRO SAFE+ releer fra Murrelektronik

Sikkerhetsreléer er en velprøvd løsning innen funksjonell sikkerhetsteknologi. De slås av trygt og garanterer trygge arbeidsprosesser. Betjeningen er enkel - det er ikke behov for ekstra programvare eller integrering i styresystemet. MIRO SAFE+ oppnår sikkerhetsrelaterte standarder opp til Performance Level e (PLe) i henhold til EN13849-1.

GÅ TIL SIKKERHETSRELÉER

Sikre I/O-moduler

MVK Metal Safety og MVK Fusion

IP67-klassifiserte MVK Metal Safety- og MVK Fusion-moduler er motstandsdyktige mot media og vibrasjoner, noe som gjør dem ideelle for applikasjoner i røffe industrielle miljøer. De tilbyr omfattende diagnostiske alternativer og er utformet for å fungere med PROFIsafe, en sikkerhetsrelatert utvidelse av PROFINET.

MVK Metal Safety    MVK FUSION

Sikre kommandoenheter

Nødstopp- og nullstillingsknapper: sikre kommandoenheter

Sikre kommandoenheter må alltid være tilgjengelige og funksjonelle. Murrelektronik sin E-STOP- og RESET-trykknapper er integrert i installasjoner ved hjelp av ferdigmonterte M12-standardkabler, for å spare tid. Dette minimerer risikoen for kabelfeil. "Plug & Play"-teknologi gjør at styreenhetene umiddelbart er klare til bruk.

LES MER

Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...