Industriens fremtid: Informasjonshåndtering | Murrelektronik

Industriens fremtid: Informasjonshåndtering

Maksimale resultater

En avgjørende faktor for lønnsomheten til maskiner og systemer, er deres tilgjengelighet. De må prestere på sitt beste for å kunne oppnå maksimale resultater. Å sikre høy pålitelighet og planleggingskapasitet, gjør det mulig for bedrifter å oppnå de beste økonomiske fordelene med sin produksjon.

Reduserer nedetider

For maksimal tilgjengelighet er det nødvendig å utforme maskiner og systemer på en måte slik at nedetid - planlagt og ikke planlagt - reduseres til et absolutt minimum. Ofte krever dette en prediktiv vedlikeholdsstrategi og kortest mulig responstid i tilfelle en uforutsett maskinstans.

Diagnosesystemer består av omfattende funksjonalitet og inkluderer en nyttig datainfrastruktur. Det kreves vanligvis at de gir en sanntidsoversikt over statusen til maskiner og systemer. I dag gir moderne maskiner og systemer en overveldende mengde diagnostikk, prosessdata, eller til og med parameterdata. Avansert sensorteknologi registrerer et bredt spekter av måleverdier. I fremtiden vil installasjoner basert på industrielt Ethernet inkludere diagnostiske data, som en del av en prediktiv vedlikeholdsstrategi. Dette gjør det mulig for ingeniører og vedlikeholdsoperatører å reagere så snart et planlagt serviceintervall oppstår.

Utfordringen med diagnostikk

Riktig data må være tilgjengelig til rett tid, i riktig format, for riktig person, uansett hvor de er i verden.

Kort fortalt: informasjonshåndtering er nøkkelen til suksess!

Men hvordan ser dette ut i den virkelige verden?

Diagnostikkfunksjonene blir ikke alltid gitt den nødvendige oppmerksomheten under planlegging og igangkjøring. Andre ting er viktigere på kort sikt og leveringsdatoen haster ofte. Alle er enige om at diagnostiske funksjoner skal programmeres, men i praksis er de ofte oversett fordi de må utvikles individuelt for hver buss eller industriell Ethernet-protokoll, noe som gjør implementeringen enda vanskeligere. Dette blir vanligvis tydelig når den første feilen oppstår og søket etter feilkilden blir en uendelig søken.

Derfor oppfant vi Cube67 diagnostisk gateway - modulær, fleksibel og prisbelønt - den gjør det mulig å implementere fleksible diagnosesystemer enkelt, tilgjengelig i hvilken som helst nettleser og uavhengig av bussystemet!

Diagnostikk gjort enkelt - Cube67 diagnostisk gateway

Murrelektronik sitt feltbussystem, Cube, tilbyr omfattende diagnostiske alternativer. En ny diagnostisk gateway gir Plug & Play-tilgang til dataene via et Ethernet-grensesnitt. Denne løsningen er enkel å implementere, gir klare instruksjoner i tilfelle feil, og gir maksimal tilgjengelighet for maskiner.

  • Ingeniører bruker diagnostisk gateway til å undersøke topologien til Cube67-systemet og oppdage installasjonsfeil på et tidlig stadium.
  • Maskinoperatører kan raskt identifisere feil ved å midlertidig integrere diagnostisk gateway. Det er også en god løsning for godkjenningstester for maskiner. Med permanent integrering er det mulig å feilsøke via ekstern tilgang.
  • Maskin- eller systemoperatøren som permanent integrerer diagnostisk gateway, kan reagere på potensielle problemer tidlig. I beste fall er instruksjoner for feilsøking allerede implementert, slik at teknikeren kan ta med seg den rette delen når de kommer for å utføre reparasjoner.

Last ned white paper

Fyll ut skjemaet for å få tilgang til nedlastingsområdet.

Skriv inn resultatet av beregningsoppgaven ovenfor.
captcha
* Obligatorisk felt
Hei
Vi er her for deg!
Vi tar hånd om spørsmålene dine...